czy wiecie może czy Animavet ma jakiś newsletter? mają tam często krótkie promocje, które łatwo przegapić a poluje właśnie na jakąś promocję na Hovelera i Mebio.
Gdyby ktoś chciał, to mam kod do Bergo na -15 procent przy zakupach powyżej 300 zł, ważny do 30.04.2020. Ja na pewno nie wykorzystam, więc chętnie się podzielę. 🙂
edit. Swoją drogą, jak u nich działa ten rabat obrotowy? Bo jakoś nie zauważyłam, żeby coś mi się naliczało, to trzeba gdzieś przy składaniu zamówienia zaznaczyć? 👀
flygirl, pytasz o Bergo? A składasz zamówienia zawsze z tego samego zarejestrowanego konta? Mi zawsze nalicza jakieś 4, 5% w zależności od marki produktu, który zamawiam.
Sam się nalicza. Wejdź w swoje konto, masz zakładkę "Rabaty" i tam jest informacja ile masz zniżki. Przy składaniu zamówienia powinna się doliczać, chyba że kupujesz coś już w promocyjnej cenie, wtedy nalicza ci się tylko jedna zniżka, większa.
Moon, jestemzlasu ja mam 7 już procent, ale uświadomiłam sobie, że ja zawsze wszystko kupuje na promkach, więc nie dziwne, że się nie naliczyło nigdy, dzięki. 😀